page_bgimg

Harga anu wajar sareng pangiriman gancang DL-BANTHIONINECAS: 59-51-8

Halo, Wilujeng sumping di Hebei Binshare New Material Co., Ltd!

Harga anu wajar sareng pangiriman gancang DL-BANTHIONINECAS: 59-51-8

DL-methionine tina alkohol kana kristal lambar bodas atanapi bubuk kristalin, rada amis, sareng bau anu khusus. Henteu aya rotasi optik. Larut dina cai, asam éncér sareng alkali, rada leyur dina 95% alkohol, henteu leyur dina éter.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka produk

CAS: 59-51-8
Ngaran Inggris
2-AMINO-4-METHYLMERCAPTOBUTYRIC Acid
2-AMINO-4-METHYLSULFANYL-BUTYRIC Acid
2-AMINO-4 (METHYLTHIO) BUTYRIC Acid acimetion
AKOS AUF2097
DL-2-AMINO-4-METHYLTHIOBUTANOIC Acid
DL-2-AMINO-4- (METHYLTHIO) BUTYRIC Acid
DL-BANTHIONINE
DL-LOBAMINE
DL-MÉTÉSION
FEMA 3301

 

H-DL-MET-OH
HL-MET-OH
H-MET-OH
L-2-AMINO-4-METHYLMERCAPTOBUTYRIC Acid
L-2-AMINO-4- (METHYLTHIO) BUTANOIC Acid
L-2-AMINO-4- (METHYLTHIO) BUTYRIC Acid
L-BANTHIONINE
L-LOBAMINE
L-MET
EINECS: 200-432-1
Rumus molekular: C5H11NO2S
Beurat molekul: 149.21

Pasipatan panémbong: 

DL-methionine tina alkohol kana kristal lambar bodas atanapi bubuk kristalin, rada amis, sareng bau anu khusus. Henteu aya rotasi optik. Larut dina cai, asam éncér sareng alkali, rada leyur dina 95% alkohol, henteu leyur dina éter.
Titik lebur: 284 ° C (Désé.) (Cahayana.)
Kapadetan: 1.34
Kaayaan panyimpenan: 0-6 ° C
Kelarutan; 1M HCl: 0,5M dina 20 ° C, jelas, teu warnaan
Kelarutan cai: 2.9g / 100 mL (20 ° C)

Kategori1
Bahan aditif pangan: nutrisi fortifier (suplemén gizi: asam amino

Kategori 2
Aditif pakan: asam amino aditif

Mangpaat

Suplemén gizi gaduh épék fisiologis anu sami sareng L-methionine, tapi hargana murah (L-methionine didamel tina DL-methionine), janten DL-methionine umumna dianggo dina pepelakan sapertos gandum, rai, sangu, jagong, gandum , tipung kacang, kécap, kentang, kangkung, jsb Asam amino tiasa ditambihan kana kadaharan di luhur kanggo ningkatkeun kasaimbangan asam amino. Jumlah anu diperyogikeun pikeun ningkatkeun kasaimbangan asam amino bénten-bénten sareng asupan cystine Syarat jalu déwasa nyaéta 1.1g / d. Rasa jeruk laut aya hubunganana sareng metionin, rasa manis landak laut aya hubunganana sareng glycine-alanine, bitis jerawat laut aya hubunganana sareng valine, sareng umami aya hubunganana sareng asam glutamat, sareng sajabana. , sareng olahan asam amino komprehensif tiasa dianggo salaku rempah numutkeun GB 2760 86

Rincian bungkusan

100g / 500g / 1kg / 5kg / 10kg / 25kg / 200kg atanapi salaku pamundut khusus anjeun
Port Shanghai , tianjin , qingdao Port
Bungkusan & Pengiriman
100g / 500g / 1kg / 5kg / 10kg / 25kg dipak kalayan Aluminium Foil Bag, Botol Fluorinasi, Carboard Drums atanapi salaku pamundut khusus anjeun.
100g / 500g / 1kg / 5kg / 10kg / 25kg dipak kalayan Botol Fluorinasi, Botol Aluminium, Aluminium Drum atanapi salaku pamundut khusus anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami