page_bgimg

Organisme séjén

Halo, Wilujeng sumping di Hebei Binshare New Material Co., Ltd!
  • Fast-shipping Microcrystalline CelluloseCAS:9004-34-6

    Cellulose Microcrystalline pangiriman gancangCAS: 9004-34-6

    Selulosa Microcrystalline (Microcrystallinecellulose, MCC) nyaéta selulosa alami ku hidrolisis asam pikeun ngawatesan produk tina tingkat polimérisasi, warnana bodas atanapi ampir Chemicalbook, henteu bau, teu raos, ukuran partikel na umumna perkawis 2 ~ 80 mikron.
  • High quality L-CitrullineCAS:372-75-8

    L-CitrullineCAS kualitas luhur: 372-75-8

    Kristal bodas atanapi bubuk kristalin. Larut dina cai, henteu leyur dina métanol, étanol sareng éter. Éta tiasa dipicu tina larutan kentel na ku asam fosfotungstik sareng diréaksikeun sareng larutan alkali pekat pikeun ngawangun ornithine, karbon dioksida sareng amonia.