page_bgimg

Pabrikan nyayogikeun CAS: 5413-05-8, Étil 3-Oxo-4-Phenylbutanoate

Halo, Wilujeng sumping di Hebei Binshare New Material Co., Ltd!

Pabrikan nyayogikeun CAS: 5413-05-8, Étil 3-Oxo-4-Phenylbutanoate

Aplikasi: étil 2-phenyl acetoacetate mangrupikeun zat organik éster, anu tiasa dianggo salaku panengah farmasi.


Detil Produk

Tanda Produk

Detil produk

CAS

5413-05-8

Ngaran Inggris

Étil 3-Oxo-4-Phenylbutanoate

Beurat molekul

Beurat molekul

Rumus molekular

C12H14O3

Kilat kilat

140-144 ° C / 10 mm

Titik lebur

140-144 ° C / 10 mm

Kapadetan

1085 g / cm3

Indéks réfraktif

1,5130

Faktor kaasaman (PKA):

10.69 ± 0.46 (Diprediksi)

Aplikasi: étil 2-phenyl acetoacetate mangrupikeun zat organik éster, anu tiasa dianggo salaku panengah farmasi.

 

Émbaran parusahaan

Hebei Binshare New Material Co. Ltd, pabrik tempatna di propinsi hébei, disahkeun ku biro pangawasan kualitas sareng téknis perusahaan produksi kimia propinsi hebei. Diantarana, farmasi sareng panengah, aditif makanan sareng feed, ekstrak herbal, agrochemicals sareng rupa bahan kimia, pupuk, sareng perusahaan anu sanés gaduh pangalaman anu euyeub dina produksi kimia sareng pamasaran. Saatos langkung ti sapuluh taun pangembangan, jaringan penjualan pabrik parantos sumebar di sakumna dunya, uji kualitas produk urang sareng tanaga r & d gaduh gelar kuliah atanapi saluhureuna. Manajemén integritas mangrupikeun prinsip kami, kapuasan pelanggan sok janten tujuan kami, kami ngarepkeun ngaliwatan upaya kami, kéngingkeun pangakuan anjeun!

Rincian bungkusan

100g / 500g / 1kg / 5kg / 10kg / 25kg / 200kg atanapi salaku pamundut khusus anjeun
Port Shanghai , tianjin , qingdao Port
Bungkusan & Pengiriman
100g / 500g / 1kg / 5kg / 10kg / 25kg dipak kalayan Aluminium Foil Bag, Botol Fluorinasi, Carboard Drums atanapi salaku pamundut khusus anjeun.

PACK10

FAQ

1. Naha anjeun perusahaan dagang atanapi pabrik?
Kami gaduh pabrik nyalira.
2. Cam abdi gaduh sababaraha conto?
Urang tiasa nawiskeun sampel gratis, tapi palanggan mampuh biaya pengiriman. Biasana sampel peryogi 3-5 dinten kanggo nyiapkeun.
3. Iraha kuring tiasa nampi cutatanana?
Kami biasana ngadugikeun dina 24 jam saatos kami nampi patarosan. Upami anjeun pisan ngadesek pikeun kéngingkeun hargana, punten nelepon kami atanapi ngawartosan kami dina email anu kami jantenkeun kami bakal ningali tampilan prioritas pamariksaan anjeun
4. Naha kuring tiasa nyetak tanda pengiriman kami sorangan dina kantong?
Leres, urang tiasa nyetak tanda pengiriman pelanggan dina kantong.
5. Kumaha perkawis bungkusna?
Bungkusan standar pabrik. Pengemasan khusus sayogi atas pamundut anjeun
6. Kumaha mastikeun Kualitas Produk sateuacan nempatkeun pesenan?
Anjeun tiasa kéngingkeun sampel gratis pikeun sababaraha produk, anjeun ngan ukur kedah mayar biaya pengiriman atanapi ngatur kurir ka kami sareng nyandak conto.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami