page_bgimg

Jual panas CAS: 125541-22-2,1-N-Boc-4- (Phenylamino) piperidine

Halo, Wilujeng sumping di Hebei Binshare New Material Co., Ltd!

Jual panas CAS: 125541-22-2,1-N-Boc-4- (Phenylamino) piperidine

Landian inggris: tert-butyl 4-anilinotetrahydro -1 (2H) -PYRIDINECARBOXYLATE


Detil Produk

Tanda Produk

Detil produk

Alias: 4-aniline-piperidine-1-tert-butyl carboxylate
1-Boc-4 - (phenylamino) piperidine
Landian inggris: tert-butyl 4-anilinotetrahydro -1 (2H) -PYRIDINECARBOXYLATE
4- (Phenylamino) piperidine, N1-BOC kajagaan
Formula kimia: C16H24N2O2
Beurat Molekul: 276.374
Kapadetan: 1,107 g / cm3
Titik lebur: 136-137
Titik didih: 400.6 ° C dina 760 mmHg
Kilat: 196.1 ° C
Tekanan uap: 1.26E-06mmHg dina 25 ° C
Indéks réfraktif: 1.559

Bungkusan & Pangiriman

100g / 500g / 1kg / 5kg / 10kg / 25kg dipak kalayan Botol Fluorinasi, Botol Aluminium, Aluminium Drum atanapi salaku pamundut khusus anjeun.
Bungkus kendang beusi & plastik
1200kg / kendang
850kg / kendang
200kg / kendang & kendang plastik
180kg / kendang & kendang plastik
25kg / kendang plastik & LIPI Kardus
Kantong plastik & kantong kertas kraft
1200kg / kantong
50kg / kantong plastik
25kg / kantong plastik & kantong kertas kraft

FAQ

1. Iraha kuring tiasa nampi cutatanana?
Kami biasana ngadugikeun dina 24 jam saatos kami nampi patarosan. Upami anjeun pisan ngadesek pikeun kéngingkeun hargana, punten nelepon kami atanapi ngawartosan kami dina email anu kami jantenkeun kami bakal ningali tampilan prioritas pamariksaan anjeun.
2. Kumaha cara kuring kéngingkeun conto kanggo mariksa kualitas anjeun?
Saatos konfirmasi harga, anjeun tiasa meryogikeun conto counter kanggo mariksa kualitas produk kami,
3. Sabaraha lami kuring tiasa ngarepkeun sampel?
Saatos anjeun mayar biaya sampel, sampel bakal siap dikirimkeun dina 3-7 dinten. Sampel na bakal dikirim ka anjeun ngalangkungan express sareng sumping dina 3-5 dinten.
4. Kumaha upami waktos pamimpin pikeun produksi masal?
Jujur, éta gumantung kana jumlah urutan kasus dispaly sareng musim anjeun mesen. Waktos lead MOQ sakitar 10 dugi 15 dinten.
5. Naon istilah pangiriman anjeun?
Kami accpet EXW, FOB, CIF, jsb. tampilan. Anjeun tiasa milih anu mana tampilan anu paling merenah atanapi efektif pikeun anjeun.

Inpormasi

Xingtai pinmai biologis téknologi co., Ltd. didirikeun taun 2018, pabrikna aya di kota xingtai, propinsi hebei, disatujuan ku kualitas sareng biro pengawasan téknis perusahaan produksi kimia propinsi hebei. Perusahaan gaduh pangalaman euyeub dina produksi kimia sareng penjualan. Saatos sapuluh taun pangwangunan, jaringan penjualan pabrik parantos sumebar di sakumna dunya, uji kualitas produk sareng tanaga r & d gaduh gelar kuliah atanapi saluhureuna. Manajemén integritas mangrupikeun prinsip kami, kapuasan palanggan mangrupikeun tujuan kami, kami ngaharepkeun ngalangkungan usaha urang, kéngingkeun pangakuan anjeun, wilujeng sumping babaturan ti sagala rupa kahirupan pikeun nganjang ka pabrik kami!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami