page_bgimg

L-CitrullineCAS kualitas luhur: 372-75-8

Halo, Wilujeng sumping di Hebei Binshare New Material Co., Ltd!

L-CitrullineCAS kualitas luhur: 372-75-8

Kristal bodas atanapi bubuk kristalin. Larut dina cai, henteu leyur dina métanol, étanol sareng éter. Éta tiasa dipicu tina larutan kentel na ku asam fosfotungstik sareng diréaksikeun sareng larutan alkali pekat pikeun ngawangun ornithine, karbon dioksida sareng amonia.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka Produk

Ngaran Inggris: L (+) - Citrulline
CAS: 372-75-8
Titik lebur: 214 ° C
Rotasikeun khusus: 25.5 ° (C = 8,6NHCl)
Titik didih: 306,48 ° C
Kapadetan: 1.2919
Indéks réfraktif: 26 ° (C = 8,6mol / LHCl)
Kaayaan panyimpenan: STOREAT 0-5 ° C
Koefisien kaasaman: (PKA) 2.43 (AT25 ℃)
Ciri: CrystalsorCrystallinePowder
Warna: Bodas,
Bau: Teu bau
Kelarutan cai: 200g / L (20 ° C)

Watekna

Kristal bodas atanapi bubuk kristalin. Larut dina cai, henteu leyur dina métanol, étanol sareng éter. Éta tiasa dipicu tina larutan kentel na ku asam fosfotungstik sareng diréaksikeun sareng larutan alkali pekat pikeun ngawangun ornithine, karbon dioksida sareng amonia. Uyah tambaga mangrupikeun kristal prismatik biru kalayan titik lebur 257-258 ℃. Titik lebur hidroksida na, Chemicalbook185 ° C (dékomposisi), nyaéta + 17.9 ° dina cai [α] D22. Kapendak dina melon sapertos samangka. Pikeun manusa, sitrat mangrupikeun asam amino sanés protéin anu henteu ngiringan sintésis protéin, tapi ngagaduhan kamampuan ngawangun beungkeut péptida. Sateuacanna panginten aya ngan ukur salaku produk panengah tina siklus ornithine - urea.

Sipat Kimia: Bubuk kristal bodas, leyur dina métanol, étanol, DMSO sareng pelarut organik sanésna, tina trichosanthin.
Anggo: Arginin tipe 1.L disiapkeun salaku panengah tina NOx ku NO synthase
2. Pangaruh utama tina citrulline L- citrulline: 

Fungsi Utama

1. Ngaronjatkeun sistem imun.
2. ngajaga fungsi gerak gabungan.
3. nyaimbangkeun kadar gula getih normal.
4. beunghar nyerep antioksidan tina radikal bébas Chemicalbook ngabahayakeun.
5. Ngabantosan tingkat kolesterol tetep normal.
6. Ngajaga fungsi paru-paru Jiankang
7. Ningkatkeun kajelasan méntal
Ngurangan setrés sareng ngungkulan déprési
9. ningkatkeun fungsi kahirupan séksual jiankang

Khasiat sareng Fungsi: Citrulline mangrupikeun asam amino nonprotein anu ngagaduhan kamampuan ngawangun beungkeut péptida tapi henteu ngiringan dina sintésis protéin. Citrulline kantos dianggap salaku produk panengah tina cincin urea Chemicalbook ring. Nanging, panilitian anyar nunjukkeun yén citrulline tiasa seueur dianggo dina ubar, tuangeun, perawatan kaséhatan sareng aspek-aspek sanésna, sareng gaduh épék farmakologis anu saé.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami