page_bgimg

FreesampleCAS: 288573-56-8,1-BOC-4- (4-FLUORO-PHENYLAMINO) -PIPERIDINE

Halo, Wilujeng sumping di Hebei Binshare New Material Co., Ltd!

FreesampleCAS: 288573-56-8,1-BOC-4- (4-FLUORO-PHENYLAMINO) -PIPERIDINE

Ngaran Inggris: 1 - Piperidinecarboxylicacid, 4 - [(4 - fluorophenyl) amino] -, 1, 1 - dimethylethyl éster


Detil Produk

Tanda Produk

Rincian Produk

CAS: 288573-56-8
Ngaran Inggris: 1 - Piperidinecarboxylicacid, 4 - [(4 - fluorophenyl) amino] -, 1, 1 - dimethylethyl éster
Aliases Inggris: KS00371,1-dimethylethyl ester CAS 288573-56-81-tert-butoxycarbonyl-4 - [(4-fluorophenyl) amino] Piperidine High Purity [(4-fluorophenyl) amino4 - [(4-fluorophenyl) amino] - CAS 288573-56-81-BOC-4- (4-FLUORO-PHENYLAMINO) -PIPERIDINE1-Piperidinecarboxylicacid CAS 288573-56-81-Piperidinecarboxylic acid, 4 - [(4-fluorophenyl) amino] -, 4 - (1, 1 - dimethylethyl estertert - butyl 4 - fluoroanilino) piperidine - 1 - carboxylate
Rumus molekular: C16H23FN2O2
Beurat molekul: 294.36
EINECS No. : 200-533-0
Kapadetan: 1,159 + / - 0,06 g / cm3 (Diprediksi)
Koefisien kaasaman: (PKA) 5.09 ± 0.20 (Diprediksi)

Bungkusan & Pangiriman

100g / 500g / 1kg / 5kg / 10kg / 25kg / 200kg atanapi salaku pamundut khusus anjeun
Port Shanghai , tianjin , qingdao Port
Bungkusan & Pengiriman
100g / 500g / 1kg / 5kg / 10kg / 25kg dipak kalayan Aluminium Foil Bag, Botol Fluorinasi, Carboard Drums atanapi salaku pamundut khusus anjeun.

FAQ

1. Dupi abdi kéngingkeun sababaraha conto?
Leres, urang tiasa nyayogikeun sampel gratis, tapi biaya pengiriman bakal dibayar ku konsumén.
2. Kumaha upami waktos ngantunkeun pangiriman?
Waktu pangiriman pangiriman: Sakitar 3-5 dinten saatos pamayaran dikonfirmasi. (Liburan Cina teu kalebet)
3. Naha aya diskon?
Kuantitas anu béda ngagaduhan diskon anu béda.
4. Kumaha ngahubungi kami?
Anjeun tiasa ngobrol sareng kami ku Trademanager, MSN & Skype Online. Anjeun tiasa milih produk anu dipikaresep sareng ngirim panilitian ka kami. Anjeun tiasa langsung nelepon telepon kami, anjeun bakal nampi balesan kami. Kirim Email ka kami.
5. Kumaha mastikeun Kualitas Produk sateuacan nempatkeun pesenan?
Anjeun tiasa kéngingkeun sampel gratis pikeun sababaraha produk, anjeun ngan ukur kedah mayar biaya pengiriman atanapi ngatur kurir ka kami sareng nyandak conto. Anjeun tiasa ngirim kami spésifikasi produk sareng pamundut, kami bakal ngadamel produk numutkeun pamundut anjeun.

Service kami

1. kualitas luhur Putiry saé kalayan harga anu cukup kalapa
2. Kaamanan sareng pangiriman gancang ku laut / ku hawa / ku express
3. Istilah bayar anu merenah ku TT / Western union / Moneygram / Bitcoin, dkk
4. Urang tiasa ngajantenkeun diskon harga urang upami anjeun nempatkeun pesenan anu penting sareng kami.
5. kami gaduh lembaga panilitian propésional sareng kami ogé ketat sistem kontrol kualitas. Kami ngadalikeun kualitas tina bahan baku nepi ka barang réngsé.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami