page_bgimg

Sampel gratis CarbomerCAS: 9007-20-9

Halo, Wilujeng sumping di Hebei Binshare New Material Co., Ltd!

Sampel gratis CarbomerCAS: 9007-20-9

Asam polacrylic, disebat PAA, alias homopolymer asam 2-akrilik, lapisan résin akrilik, résin akrilik, polimér monomer akrilik, résin anu dirobih akrilik, emulsi résin akrilik, mangrupikeun polimér anu leyur cai tina asam akrilik, tapi ogé leyur dina sababaraha kutub pangleyur.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka Produk

Ngaran Inggris: Carbomer
CAS: 9007-20-9
Formula molekular: C15H17ClO3
Beurat molekul: 280.74668
EINECS No. : 618-435-5
Titik didih: 116 ° C
Kapadetan: 1,2 g / mL dina 25 ° C

Ihtisar

Asam polacrylic, disebat PAA, alias homopolymer asam 2-akrilik, lapisan résin akrilik, résin akrilik, polimér monomer akrilik, résin anu dirobih akrilik, emulsi résin akrilik, mangrupikeun polimér anu leyur cai tina asam akrilik, tapi ogé leyur dina sababaraha kutub pelarut, sapertos métanol, di alkana sareng étiléna glikol. BUKU BAHAN KIMIA CONSTAN 4.75. Kusabab molekulna ngandung sajumlah ageung gugus karboksil, éta tiasa ngaréaksikeun alkali, alkohol, amina, tapi ogé dehidrasi, dégradasi sareng réaksi kompléks. Éta tiasa dianggo salaku agén kentel, dispersan, flocculant, perekat sareng pilem anu ngawangun agén, sareng sajabana. Hal ieu seueur dianggo dina palapis, plastik, ngadamel kertas, tékstil, karét, tuangeun, ubar, kosmétik sareng industri pangolahan cai.

Harta Fisikokimia

Asam polimétri beurat molekul anu handap nyaéta padet anu jelas sareng teu warnaan. Larutan na 20% ~ 30% cai nyaéta cairan kenténg konéng atanapi henteu warnaan. Bobot molekul nyaéta 500 ~ 5000 sareng nilai pH nyaéta 2 ~ 4. Konstanta disosiasi na sakitar 5 × 10-5, anu caket kana konstanta disosiasi asam asétat (1,8 × 10-5) sareng langkung ageung tibatan anu mimitina dissociation konstanta tina asam karbonat. Ku alatan éta, asam polyacrylic mangrupikeun asam lemah anu langkung kuat tibatan asam karbonat. Umumna Chemicalbook stabil dugi ka asam kuat, basa kuat sareng oksidan, tapi dina suhu luhur atanapi cahaya jangka panjang, asam polimérat beurat molekul handap tetep bakal repolymerize, sahingga beurat molekulna terus ningkat, viskositas ogé ningkat, sareng tungtungna janten kaayaan gelatin presipitasi padet tina larutan cai. Éta agén chelating sareng agén distorsi kisi, sareng tiasa ngawangun kompleks anu stabil sareng ion logam dina cai, sapertos kalsium sareng magnesium. Éta ogé ngagaduhan kinerja dispersi anu saé, anu tiasa ngabubarkeun partikel amorfus sapertos sanyawa kristalin, taneuh, debu, zat korosif sareng detrital biologis dina cai.

Anggo

Dipaké salaku skala pameungpeuk sareng dispersant dina pangobatan cai industri. Kasaluyuan anu saé.
Éta ogé tiasa diubaran sateuacan nginum cai. Ieu dianggo pikeun misahkeun leutak beureum dina persiapan alumina. Dina tutuwuhan klor-alkali pikeun nyaring brine pikeun pembuatan kosmétik, ngalakukeun salep tiasa ngamajukeun nyerep rasa abu, sareng tiasa dianggo pikeun ngaleupaskeun kendali ubar.
Hal ieu digunakeun pikeun nyiapkeun tukang ngaréh kanggo kulit sareng sababaraha komoditas kelas tinggi. Ngadamel cet akrilik digunakeun pikeun fiksasi kromat, samak bantu, sapertos, pikeun ngirangan polusi kromium pikeun ningkatkeun kinerja pamrosésan polivinil klorida (PVC) dianggo salaku penghambat korosi, kualitas panstabil cai, agén pengeras, agén penebalan anu dianggo pikeun pangésatan kulit , sapertos agén keusikan, ukuran lombang tekstil sareng kualitas penstabil cai anu dianggo dina pembuatan cet akrilik kelas pilem-baheula tiasa dianggo salaku bahan méja kulit sareng perekat, Hal ieu seueur dianggo dina hiasan kulit ringan sapertos kulit wajah, kulit garmen , Chemicalbook set leather, anu tiasa ningkatkeun résistansi bending, perpanjangan, tahan cahaya, tahan sepuh, tahan tiis sareng tahan panas tina kulit.

Éta agén modifikasi pilem utami pikeun pigmén sareng salep pikeun ngarobih kulit rupa granular.
It tiasa dianggo salaku agén ngagantung anu hadé, emulsifier, substrat transparan pikeun kosmétik anu maju sareng éksékutip farmasi.
Éta ogé agén penebalan anu paling leyur dina cai.
Éta ogé tiasa dianggo dina odol, agén kentel sareng binder.
Mangrupikeun dispersan anu biasa dianggo, tiasa kalsium karbonat, kalsium sulfat sareng uyah-uyah microcrystals atanapi sédimén anu sumebar dina cai tanpa présipitasi, pikeun ngahontal tujuan pancegahan skala.
Salian digunakeun salaku skala panghambat sareng dispersan dina sistem cai anu beredar, éta ogé seueur dianggo dina pembuatan kertas, tékstil, percetakan sareng pewarnaan, keramik, palapis sareng industri sanés.
Dipaké dina industri kimia, pupuk kimia, percetakan sareng pewarna, pembangkit listrik sareng pangobatan cai sanés.
Tujuanna: Dipaké dina pembangkit listrik, pepelakan beusi sareng waja, pepelakan kimia, pepelakan pupuk, kilang minyak sareng sistem AC sareng sistem cai pendingin anu sanés pikeun nyegah skala.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami