page_bgimg

Kelas dahareun / grade farmasiCAS: 128-44-9, SACCHARIN SODIUM

Halo, Wilujeng sumping di Hebei Binshare New Material Co., Ltd!

Kelas dahareun / grade farmasiCAS: 128-44-9, SACCHARIN SODIUM

Kristal pelat sistem warna bodas sareng warna bodas atanapi bubuk héran kristal bodas. Teu bau atanapi rada bau.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka Produk

CAS: 128-44-9
Nami Inggris2,3-DIHYDRO-1,2-BENZISOTHIAZOL-3-ONE-1,1-DIOXIDE SODIUM SALT HYDRATE
2,3-DIHYDRO-3-OXOBENZISOSULFONAZOLE HYDRATE
2,3-DIHYDRO-3-OXOBENZISOSULFONAZOLE SODIUM SALT, HYDRATE
2-SULFOBENZOIC Acid IMID SODIUM SALY HYDRATE
O-BENZOIC ACID SULFIMIDE SODIUM SALY HYDRATE
O-BENZOIC SULPHIMIDE SODIUM SALY HYDRATE
GARAM SODIUM O-SULFOBENZIMIDE
GARAM SODIUM O-SULFOBENZIMIDE, HYDRATE

SACCHARINE SODIUM
SACCHARINE-SODIUM HYDRATE
SACCHARIN SODIUM
SACCHARIN SODIUM 450X
Garam SACCHARIN SODIUM
Garam SACCHARIN SODIUM, HYDRATE
SACCHARIN SODIUM SALT N-HYDRATE
SACCHARIN, SOLUBLE
SODIUM SACCHARIN
SINCAL (R) GS

1,2-benzisothiazolin-3-hiji, 1,1-dioxide, sodiumsalt
EINECS: 204-886-1
Rumus molekular: C7H5NNaO3S
Beurat molekul: 206.17
Titik lebur: & gt; 300 ° c.
FEMA: 2997
Kaayaan panyimpenan: 0-6 ° C
Kelarutan: H2O: 1 M dina 20 ° C, jelas, teu warnaan
Kelarutan cai:>; = 10 g / 100 mL dina 20 ° C

Ciri-ciri Penampilan

Kristal pelat sistem warna bodas sareng warna bodas atanapi bubuk héran kristal bodas. Teu bau atanapi rada bau. Gurihna amis pisan, bahkan dina leyuran cai 10000 kali, masih aya rasa gurih anu kuat, ambang amis sakitar 0,00048%. Éta sakitar 500 kali langkung amis tibatan sukrosa dina larutan éncér. Nalika konsentrasi na jarang, éta amis, sareng nalika konsentrasi na langkung ti 0,026%, éta ngagaduhan raos pait. Maka, nalika konsentrasi dianggo nyalira, éta kedahna kirang ti 0,02%. Nalika dipanaskeun dina kaayaan asam, rasa amisna ngaleungit. Sareng tiasa ngabentuk asam benzoat o-aminosulfonyl pait. Bisa leyur dina cai (1g / 1.5m1), rada leyur dina étanol (1g / 50m1)

Mangpaat

1. Dianggo salaku ubar dahareun sareng diagnostik
2. Pemanis non-gizi.

Pasipatan Jasmani Sareng Kimia

Natrium sakarin ogé katelah saccharin, nami ilmiah u-natrium o-sulfonyl benzoimide natrium. Kristal ribed bodas. Beurat molekul 205,17. Titik lebur 226 ~ 231 ℃. Teu aya bau atanapi rada seungit, raos pisan amis sareng pait, laun laun dina hawa, leungit sakitar satengah tina cai kristal sareng janten bubuk bodas. Amisna leyur cai anu éncér nyaéta sakitar 300 ~ 500 kalieun gula méja, sareng ambang rasa amis sakitar 0,00048%. Bisa leyur dina cai, rada leyur dina étanol. Stabilitas termal na dina larutan cai langkung saé tibatan saccharin, sareng teu aya parobihan dina 100 ℃ salami 2 jam. Larutan cai disimpen dina waktos anu lami, sareng rasa amisna turun lalaunan. Utamana dianggo salaku pangamis. Éta henteu terurai dina awak manusa sareng dikaluarkeun ku emih. Éta henteu ngagaduhan nilai gizi. Tina anhidrida phthalic atanapi toluene salaku bahan baku


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami