page_bgimg

Cellulose Microcrystalline pangiriman gancangCAS: 9004-34-6

Halo, Wilujeng sumping di Hebei Binshare New Material Co., Ltd!

Cellulose Microcrystalline pangiriman gancangCAS: 9004-34-6

Selulosa Microcrystalline (Microcrystallinecellulose, MCC) nyaéta selulosa alami ku hidrolisis asam pikeun ngawatesan produk tina tingkat polimérisasi, warnana bodas atanapi ampir Chemicalbook, henteu bau, teu raos, ukuran partikel na umumna perkawis 2 ~ 80 mikron.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka Produk

Ngaran Inggris: Microcrystalline Cellulose
CAS: 9004-34-6
Alias: AVICEL PH; AVICEL PH 101 (R); AVICEL PH 102; AVICEL PH 105 (R); AVICEL (R); "AVICEL (R)"; AVICEL SF; AVIRIN
Rumus molekular: (C6H10O5) n = n (162.06)
Beurat molekul: 2.01588
Kapadetan: 1.5g / cm3 (20 ℃)
Kondisi panyimpenan: Kamar Temp
Penampilan: bubuk
Warna: Bodas atanapi Ampir Bodas
PH: 5-7.5 (100g / L, H2O, 20 ℃) ​​(SLURTH)
Indéks réfraktif: N20 / D 1.504
Kilat: 164 ° C
Kelarutan: teu leyur
wujud: bubuk
Kelarutan Cai: henteu leyur

Bubuka

Selulosa Microcrystalline (Microcrystallinecellulose, MCC) nyaéta selulosa alami ku hidrolisis asam pikeun ngawatesan produk tina tingkat polimérisasi, warnana bodas atanapi ampir Chemicalbook, henteu bau, teu raos, ukuran partikel na umumna perkawis 2 ~ 80 mikron, éta ngagaduhan kaunggulan kapadetan rendah, modulus tinggi, diperbaharui, terdegradasi, sumber lega sareng sajabina. Éta tiasa dianggo salaku agén penguat pikeun ningkatkeun sipat bahan komposit.

Watekna

Sacara umum, kapadetan selulosa microcrystalline langkung handap pikeun sélulosa limofil sareng langkung luhur pikeun sélulosa garing anu disemprot. Kandungan Uap sakitar 5%. Selulosa microcrystalline tiasa dibubarkeun tapi henteu leyur dina cai, henteu leyur dina asam éncér, pelarut organik Chemicalbook, sareng minyak, ngabareuhan sareng sawaréh leyur dina larutan basa éncér. Ku ngabubarkeun bubuk selulosa microcrystalline dina cai, gél atanapi témpél transparan bodas tiasa didapet, anu tetep stabil mangtaun-taun kecuali anu jarang pisan.
sipat kimia: L, polimér dasar glukosa 4-beungkeutan. Zat bodas teu aya bau anu teu raoseun, ngandung partikel selulosa, tiasa dikomprés kana tabél anu gancang sumebar dina cai ku adési sorangan. Aya sababaraha rupa tingkat, mimitian ti padet, bubuk ngalir bébas dugi ka kasar, fluff Chemicalbook, zat anu henteu ngalir. Teu leyur dina cai, asam éncér, sareng ampir sadaya pelarut organik. Rada leyur dina larutan natrium hidroksida sareng larutan natrium kasein panas. Éta ngagaduhan sipat hidrofilik sareng lipofilik, anu tiasa ngabareuhan sareng ngalir dina cai sareng gaduh muatan négatip, janten tiasa nyerep ion logam sareng zat kationik dina larutanana.

Mangpaat

Bantuan 1.Filter: anti-caking agén, binder; Pamaduan. Patah; Ngabubarkeun; Jaringan ningkatna; Kandel; Agén pangobatan kualitas cai. Peraturan EEC pikeun nyucikeun bir. GB 2760-96 diartikeun salaku bantuan pamrosésan. Peraturan ÉEC-HACSG henteu kedah dianggo dina tuangeun orok.
2. Lumaku pikeun tékstil, papakéan, pembuatan bir, tuangeun, kertas sareng industri sanés
3. Adhesives, disintegrants sareng bahan aditif anu dianggo pikeun mencét tablet langsung
4. Salaku agén anti semén, ketentuan Cina tiasa dianggo pikeun rasa bubuk, jumlah maksimum 50g / kg; Ogé tiasa dianggo pikeun és krim, panggunaan maksimum nyaéta 40g. Kg; Éta ogé tiasa dianggo pikeun krim ipis sareng bubuk gajih, panggunaan maksimum nyaéta 20.0g / kg.
5. agén Anticaking. Emulsifier; Pangikat; Patah; Ngabubarkeun; Jaringan ningkatna; Agén ragi anu henteu nutrisi; Serat tuangeun; Éstabilitas opacification; Panstabil panas; Pamawa pangeringan gancang; Bedana bubuk sareng tablet Chemicalbook. Numutkeun kana peraturan EEC, tiasa dianggo pikeun roti serat anu luhur; Manisan kalori low, biskuit, muih sareng roti; Pangeusi pigmén, rasa sareng asam anu tiasa didahar; Kadaharan anu déhidrasi, kadaharan camilan sareng irisan buah bionik, jst.
6. Seueur produk anu aya gunana tiasa diturunkeun tina ésterifikasi atanapi éterifikasi gugus hidroksil dina polimér sélulosa.
7. Pikeun ngadamel asam nitrat atanapi sélulosa asétat. Kromatografi kolom. Dipaké pikeun nyaring


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami