page_bgimg

Isotonitazene CAS kalapa: 14188-81-9

Halo, Wilujeng sumping di Hebei Binshare New Material Co., Ltd!

Isotonitazene CAS kalapa: 14188-81-9

Ngaran Inggris: ISOTONITAZENE


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka Produk

CAS: 14188-81-9
Ngaran Inggris: ISOTONITAZENE
Alias: diethyl- {2- [2- (4-isopropoxy-benzyl) -5-nitro-benzoimidazol-1-yl] -ethyl} -amine;Isotonitazene; ISOTONITAZENECAS14188-81-9; 1H-Benzimidazole-1-ethanamine, N, N-diethyl-2 - [[4- (1-methChemicalbookylethoxy) phenyl] metil] -5-nitro-; isopowder;Isotonitazenediethyl- {2- [2- (4-isopropoxy-benzyl) -5-nitro-benzoimidazol-1-yl] -ethyl} -amine; IsotonitazeneISOTONITAZENE; IsotonitazenePowder
Rumus molekular: C23H30N4O3
Beurat molekul: 410.51
EINECS No. : 200-533-0
Titik didih: 584.7 + / - 45.0 ° C (Diprediksi)
Kapadetan: 1,16 + / - 0,1 g / cm3 (Diprediksi)
Koefisien kaasaman: (PKA) 9.91 ± 0.25 (Diprediksi)

Émbaran parusahaan

Xingtai pin mai téknologi biologis co., LTD., Pabrikna aya di propinsi hébei, disahkeun ku biro pangawasan kualitas sareng téknis perusahaan produksi kimia propinsi hebei. Diantarana, farmasi sareng panengah, aditif pangan sareng pakan, ekstrak hérbal, agrochemicals sareng bahan kimia rupa, pupuk, sareng perusahaan sanés gaduh pangalaman euyeub dina produksi kimia sareng pamasaran. Saatos langkung ti sapuluh taun pangembangan, jaringan penjualan pabrik parantos sumebar di sakumna dunya, uji kualitas produk urang sareng tanaga r & d gaduh gelar kuliah atanapi di luhur. Manajemén integritas mangrupikeun prinsip kami, kapuasan palanggan mangrupikeun tujuan kami, kami ngaharepkeun ngalangkungan usaha urang, kéngingkeun pangakuan anjeun!

Service kami

1. Sadaya produk bakal kualitas ketat dipariksa di imah sateuacan paking
2. palanggan mimiti, kami nyayogikeun harga anu lumayan, kualitas luhur
produk sareng pangiriman gancang
3. réspon gancang sareng jelas pikeun patarosan konsumén. Haneut saatos dijual
palayanan, kami bakal ngabantosan pikeun méréskeun masalah dina pamakean anjeun
4. Kanggo pesenan anu penting, Upami anjeun ngan ukur gaduh qty, kami gaduh harga. Ngabagéakeun patarosan anjeun sareng paréntah
5.Tahun pangalaman ngamungkinkeun urang pikeun nyayogikeun anjeun jasa transportasi sareng layanan purna jual anu pangsaéna
Bungkusan & Pangiriman
100g / 500g / 1kg / 5kg / 10kg / 25kg / 200kg atanapi salaku pamundut khusus anjeun
Port Shanghai , tianjin , qingdao Port
Bungkusan & Pengiriman
100g / 500g / 1kg / 5kg / 10kg / 25kg dipak kalayan Aluminium Foil Bag, Botol Fluorinasi, Carboard Drums atanapi salaku pamundut khusus anjeun.
100g / 500g / 1kg / 5kg / 10kg / 25kg dipak kalayan Botol Fluorinasi, Botol Aluminium, Aluminium Drum atanapi salaku pamundut khusus anjeun.

FAQ

1. Naha anjeun perusahaan dagang atanapi pabrik?
Kami gaduh pabrik nyalira.
2. Cam abdi gaduh sababaraha conto?
Urang tiasa nawiskeun sampel gratis, tapi palanggan mampuh biaya pengiriman. Biasana sampel peryogi 3-5 dinten kanggo nyiapkeun.
3. Iraha kuring tiasa nampi cutatanana?
Kami biasana ngadugikeun dina 24 jam saatos kami nampi patarosan. Upami anjeun pisan ngadesek pikeun kéngingkeun hargana, punten nelepon kami atanapi ngawartosan kami dina email anu kami jantenkeun kami bakal ningali tampilan prioritas pamariksaan anjeun
4. Dupi abdi nyetak tanda kiriman urang sorangan dina kantong?
Leres, urang tiasa nyetak tanda pengiriman pelanggan dina kantong.
5. Kumaha ngeunaan pakingna?
Bungkusan standar pabrik. Pengemasan khusus sayogi atas pamundut anjeun
6. Kumaha mastikeun Kualitas Produk sateuacan nempatkeun pesenan?
Anjeun tiasa kéngingkeun sampel gratis pikeun sababaraha produk, anjeun ngan ukur kedah mayar biaya pengiriman atanapi ngatur kurir ka kami sareng nyandak conto.
7. Kumaha anjeun ngubaran keluhan kualitas?
Mimiti, kontrol kualitas urang bakal ngirangan masalah kualitas dugi ka nol. Upami aya masalah kualitas anu nyata anu disababkeun ku kami, kami bakal ngintunkeun anjeun barang gratis pikeun ngagentos atanapi ngabalikeun deui karugian anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami