page_bgimg

NitroimidazoleCAS Murah: 527-73-1

Halo, Wilujeng sumping di Hebei Binshare New Material Co., Ltd!

NitroimidazoleCAS Murah: 527-73-1

Panengah tina Misonidazole, radiosensitizer onkologi, dianggo salaku panengah sintésis organik.
Hal ieu digunakeun pikeun nyiapkeun asam borat kaganti-gugatan nitroimidazole salaku prékursor pikeun pencitraan jaringan hypoxic. Éta ogé dipaké pikeun nyiapkeun radiosensitizer selektif anu sayogi situs pikeun tumor anu beunghar ku reséptor estrogen.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka Produk

Ngaran Inggris: 2-Nitroimidazole
CAS: 527-73-1
Alias: 11a; amicin; AZOMYCIN; ro05-9129; AZOMYCINE; 2-NITROMIDAZOLE; 2-nitro-imidazo; 2-Nitroimidaxole; WLN: T5M CNJ BNW; 2-NITROIMIDAZOLE
Titik lebur: 287 ° C (dec) (cahayana)
Titik didih: 211.75 ° C
Kapadetan: 1.5988
Indéks réfraktif: 1.4264
Kaayaan panyimpenan: Kulkas
Kelarutan: NH4OH: leyur50mg / mL, anu jelas, yellowtoorange

Penampilan

PKA: 8.72 ± 0.10 (Diprediksi)
Warna: Lightyellowtokhaki - héjo
Sipat Kimia: Kristal konéng lampu. Titik lebur 283 ℃ (dékomposisi). Larut dina métanol, étanol, aséton, étil asétat, leyur dina éter, kloroform

Anggo:

Panengah tina Misonidazole, radiosensitizer onkologi, dianggo salaku panengah sintésis organik.
Hal ieu digunakeun pikeun nyiapkeun asam borat kaganti-gugatan nitroimidazole salaku prékursor pikeun pencitraan jaringan hypoxic. Éta ogé dipaké pikeun nyiapkeun radiosensitizer selektif anu sayogi situs pikeun tumor anu beunghar ku reséptor estrogen.

Ngalamar

Nitroimidazole (2-nitroimidazole) mangrupikeun bahan baku dasar pikeun sintésis sareng pembuatan sanyawa nitroimidazole dina radiosensitizer éléktronofilik. Turunan N-substitut anu disiapkeun ti 2-nitroimidazole parantos dianggo salaku radiosensitizer anti-tumor dina studi klinis. 2. nitroimidazole basis Chemicalbook mangrupikeun panengah penting pikeun rupa-rupa sénsitor radioterapi kanggo tumor, sapertos Misonidazole, pimonidazole, etanidazole, jst.
Latar: Tumor ganas mangrupikeun panyakit umum anu serius ngancam kahirupan manusa. Sakitar 70 dugi 80 persén tumor ieu meryogikeun terapi radiasi. Radiosensitizer parantos narik seueur perhatian dina radioterapi kusabab kamampuanna ningkatkeun sensitipitas sél tumor kana radiasi. 2-nitroimidazole mangrupikeun panengah penting pikeun rupa-rupa sénsitor radioterapi pikeun kanker, sapertos Misonidazole, pimonidazole, etanidazole, sareng sajabana 2-nitroimidazole henteu tiasa dilakukeun ku nitrifikasi langsung tina imidazole, anu ngahasilkeun 4 (5) -nitroimidazole, tapi henteu 2-nitroimidazole.

Service kami

1. kualitas luhur Putiry saé kalayan harga anu cukup kalapa
2. Kaamanan sareng pangiriman gancang ku laut / ku hawa / ku express
3. Istilah bayar anu merenah ku TT / Western union / Moneygram / Bitcoin, dkk
4. Urang tiasa ngajantenkeun diskon harga urang upami anjeun nempatkeun pesenan anu penting sareng kami.
5.We gaduh lembaga panalitén propésional sareng kami ogé ketat sistem kontrol kualitas. Kami ngadalikeun kualitas tina bahan baku nepi ka barang jadi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami