page_bgimg

Imhelazol Anthelmintic

Halo, Wilujeng sumping di Hebei Binshare New Material Co., Ltd!
  • Cheap NitroimidazoleCAS:527-73-1

    NitroimidazoleCAS Murah: 527-73-1

    Panengah tina Misonidazole, radiosensitizer onkologi, dianggo salaku panengah sintésis organik.
    Hal ieu digunakeun pikeun nyiapkeun asam borat kaganti-gugatan nitroimidazole salaku prékursor pikeun pencitraan jaringan hypoxic. Éta ogé dipaké pikeun nyiapkeun radiosensitizer selektif anu sayogi situs pikeun tumor anu beunghar ku reséptor estrogen.