page_bgimg

Bahan Farmasi Aktip

Halo, Wilujeng sumping di Hebei Binshare New Material Co., Ltd!
  • Free sample CarbomerCAS:9007-20-9

    Sampel gratis CarbomerCAS: 9007-20-9

    Asam polacrylic, disebat PAA, alias homopolymer asam 2-akrilik, lapisan résin akrilik, résin akrilik, polimér monomer akrilik, résin anu dirobih akrilik, emulsi résin akrilik, mangrupikeun polimér anu leyur cai tina asam akrilik, tapi ogé leyur dina sababaraha kutub pangleyur.
  • Reasonably priced Lidocaine hydrochlorideCAS:73-78-9

    Harga wajar Lidocaine hydrochlorideCAS: 73-78-9

    Kristal bodas, henteu bau, rasa rada pait sareng rami. Gampang leyur dina cai, étanol sareng pelarut organik, tapi henteu leyur dina éter. Larutan cai henteu terurai dina kasus asam sareng alkali, sareng autoklaf berulang jarang buruk.