page_bgimg

Tentang Kami

Halo, Wilujeng sumping di Hebei Binshare New Material Co., Ltd!
about-us02

MISI URANG

Hebei Binshare New Material Co., Ltd. komitmen ka R&D sareng produksi produk kimia. Kami narékahan pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu pangsaéna pikeun konsumén di panjuru dunya. Kami gaduh pabrik urang sorangan, tim kami nyalira, sareng sistem jasa anu lengkep. Kanggo urang, jaminan kualitas mangrupikeun komitmen pikeun palanggan kami. Manajemén integritas mangrupikeun prinsip kami, kapuasan palanggan mangrupikeun tujuan kami, kami ngaharepkeun ngalangkungan usaha urang, nampi pangakuan anjeun !

NAHA MILIH KAMI

(1) produk kualitas saé didamel tina sareng bahan.
(2) pakét anu saé sareng ketat sakumaha ngarobih
(3) Ngawalon patarosan dina waktosna
(4) Rupa-rupa istilah pamayaran aya, kalebet T / T, L / C, D / P, West Union ......

about-us06

LAYANAN KAMI

Pangiriman gancang

Waktos pangiriman bakal aya dina 12 jam

Kualitas luhur

Sadaya produk parantos dipariksa sacara ketat di imah sateuacan paking

 

 

Pangalaman Beunghar

Pangalaman sababaraha taun ngamungkinkeun urang pikeun nyayogikeun anjeun jasa transportasi sareng layanan purna jual anu pangsaéna

Bulk Murah

Pikeun pesenan anu penting, Upami anjeun ngan ukur gaduh qty, kami gaduh harga. Ngabagéakeun patarosan anjeun sareng paréntah

Kinerja Biaya Langkung Luhur

Konsumén datang heula, kami nyayogikeun harga anu lumayan, kualitas luhur
produk sareng pangiriman gancang

 

Positif Saatos-penjualan

Réspon gancang sareng jelas pikeun patarosan konsumén. Haneut saatos dijual
palayanan, kami bakal ngabantosan pikeun méréskeun masalah dina pamakean anjeun.

Pabrik urang

Narkoba mangrupikeun komoditi khusus anu dianggo pikeun nyegah sareng ngarawat panyakit sareng mulangkeun sareng nyaluyukeun fungsi awak. Kualitas na langsung aya hubunganana sareng kasihatan sareng kasalametan masarakat. Upami sababaraha ubar kacemar atanapi terkontaminasi mikroorganisme, partikel debu, sareng sajabana dina prosés manufaktur, tiasa janten panyakit sareng bahaya anu teu disangka-sangka.

Dina ubar, rohangan bersih biologis sering dianggo pikeun ngendalikeun kontaminasi mikroba. Di rohangan bersih biologis, mikroorganisme ieu seueurna diwangun ku baktéri sareng jamur, kalayan ukuran partikelna 0. Luhur 2um, ukuran partikel baktéri umum nyaéta 0. Langkung ti 5um , sareng seuseueurna napel kana partikel bahan sanésna. Saluran polusi biologis henteu ngan ngalangkungan hawa, tapi ogé sareng awak manusa, kalayan papakéan operator anu aya hubunganana.

Perusahaan urang ngagantelkeun pentingna pisan pikeun kaamanan produk. Produk anu hadé henteu tiasa dipisahkeun ti lingkungan produksi anu bersih sareng prosés produksi anu caket sareng sampurna. Kami ngagaduhan lingkungan produksi anu beresih sareng lega, alat produksi anu maju sareng para ahli terampil.

about-us05
about-us01